Van alle markten thuis!

Sinds 1 oktober heeft Nederland haar eerste echte markthal en wel in Rotterdam! De Markthal is multifunctioneel: wonen, werken, winkelen en dineren komen hier samen. Mede door deze multifunctionaliteit is er altijd wat te beleven. De Markthal is te herkennen aan haar spectaculaire hoefijzervormige boog met transparante zijdes. Het is de grootste markthal van Europa en is maar liefst 7 dagen per week geopend. Hier wordt eten verkocht met een verhaal, een intense beleving.

 

De Markthal in Rotterdam is geen standaard markthal zoals je hem in het buitenland tegenkomt. In tegenstelling tot de buitenlandse markthallen is de Markthal Rotterdam een echt marketingconcept, over ieder detail is nagedacht. Denk hierbij aan spaarsystemen en wandelroutes.

 

De consument anno 2014 wil authenticiteit, eerlijkheid en lokale producten. Deze trend in foodservice is al langere tijd zichtbaar, maar zal de komende jaren steeds dominanter worden. Lokaal geproduceerde voeding is niet alleen verser, gezonder en lekkerder, maar ook nog eens beter voor de lokale economie en minder belastend voor het milieu. De Markthal speelt goed in op deze trend en creëert daarmee een food walhalla voor de echte kookgekken.

 

De Markthal trekt zowel Rotterdammers, dagjesmensen als buitenlandse toeristen aan, en zal de vraag van de consument moeten blijven beantwoorden met een gevarieerd aanbod. Wij zijn in ieder geval al fan, jullie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *