Unilever Veteranen Bal

Op vrijdag 21 maart vond het eerste Unilever Veteranen Bal plaats. Deze reünie voor (ex)-Unilever medewerkers, werd gehouden in de sfeervolle balzaal van het Wereldmuseum aan de Maas in Rotterdam. Initiatiefnemers van deze memorabele avond waren Stijn Mentrop, Maarten Vriesendorp en Jiske Barten.

 

De gehele avond stond in het teken van herinneringen uitwisselen met oud-collega’s en zoveel mogelijk geld ophalen voor een goed doel, namelijk Stichting Down. Alle aanwezigen konden een lot kopen ter waarde van € 5,00 en ieder lot was een prijs waard. Alle opbrengsten van de loterij en een deel van de muntenverkoop gaat naar Stichting Down. Alles bij elkaar opgeteld is dit maar liefst €2750!

 

Naast de loterij, waar vele sponsors prijzen ter beschikking hebben gesteld, kon men genieten van heerlijke hapjes, de Soul & Jazz band Underkoffer en een DJ om het feest knallend af te sluiten.

 

Gezien de reacties is de avond met veel enthousiasme ontvangen. Dit komt mede dankzij de goede organisatie, de prachtige locatie en de vele aanwezigen. Dat smaakt naar meer!

 

Unilever Veteranen Bal 007

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *