Vastgoedprojecten

Heijmans

Briefing

Voor verschillende nieuwbouw projecten van Heijmans maakt Art of Branding diverse communicatiemiddelen waaronder: actiewebsites, social media berichten en verkoop bevorderend drukwerk.

Campagne

Art of Branding heeft voor 7 nieuwbouw projecten in en rond Rotterdam de communicatiemiddelen mogen opmaken. Deze projecten beginnen bij het ontwikkelen van de look and feel en bijbehorende huisstijl. De look and feel wordt vervolgens ingezet om de websites en andere middelen vorm te geven. De doelgroepen lopen uiteen van de hippe Rotterdammer tot de welverdiende genieters.

Resultaten

Naast een grote interesse in de verschillende projecten hebben er ook al diverse projecten doorgang gevonden en is de bouw inmiddels gestart.

Hieronder een overzicht van de projecten.

 

Klant

Heijmans

Case

Vastgoedprojecten

Categorie

Branding, Communicatie

Middelen

Branding / Actiewebsites / Social media / Print

Op misschien wel het allermooiste stukje van Katendrecht, tussen Laan- en Parkkwartier, wordt momenteel “Havenkwartier” ontwikkeld.

 

Bekijk de website

We  dromen  over het maken van een  unieke plek aan de Maas. Een  verborgen  plek langs de Maas die weinigen van ons nog kennen. Een plek zoals geen andere plek in Rotterdam. Wonen of werken op een bijna letterlijk onbewoond eiland midden in de stad. Een plek met  ruimte  om dromen uit te laten komen.

 

Bekijk de website 

Met het Oedevlietsepark letterlijk voor de deur en gelegen naast het natuurgebied de Visserijgriend langs de Oude Maas, worden in Hoogvliet door Heijmans circa 150 woningen in verschillende fasen gerealiseerd.

Bekijk de website

Nieuwbouwwijk Couwenhoek wordt een fijne plek om te wonen. Het heeft straks alles: een grote diversiteit aan woningen in een wijk die speels, groen en ruim van opzet is en alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik heeft. Een dorps karakter en toch dichtbij het centrum. Een wijk met een warme sfeer waarin iederéén zich thuis voelt.

Bekijk de website 

Waar zou jij willen wonen? Dichtbij scholen en kinderopvang, dichtbij winkels of staat een gunstige ligging en bereikbaarheid hoog op het wensenlijstje? Met nieuwbouwproject DICHTBIJ heb je alles en iedereen dichtbij. In DICHTBIJ woon je in een gezellige wijk met 38 nieuwbouwwoningen op de hoek van de Zoetermeerse Rijweg en de Emmy Belinfantedreef in Leidschenveen.

Bekijk de website

De nieuwe wijk Nieuw Kralingen krijgt een ambitieus programma door de fantastische ligging aan het Kralingse Bos.

Bekijk de website