Geef je merk karakter!

Art of Branding is een fullservice creative marketing agency gevestigd in Rotterdam. We zijn een through-the-line bureau en denken volledig middelenvrij. Waarom? Omdat iedere uitdaging zijn eigen boodschap en aanpak verdient!

De marketingwereld is veranderd. Er wordt van merken verwacht dat ze eerlijk zijn, emotionele waarde toevoegen en bijzondere ervaringen brengen. Zowel online als offline. Deze nieuwe wereld is waar wij ons thuis voelen en dagelijks het verschil maken.

“De relatie met je doelgroep, daar draait het volgens ons allemaal om.”

We werken niet voor onze klanten, maar samen met onze klanten. Met hen onderhouden we diepgewortelde, lange-termijn relaties en gaan we continue voor het beste resultaat: Impactvolle campagnes die de doelgroep in het hart raken en aanzetten tot actie!

 

Onze programma’s

We maken impactvolle campagnes die de doelgroep in het hart raken en aanzetten tot actie. Dat doen we met de volgende expertises.

Branding

Wil je effectief communiceren met je doelgroep? Dan moet je ze eerst begrijpen. We brengen de wensen en behoeftes van je doelgroep in kaart en vertalen deze naar een heldere identiteit en positionering die tot leven wordt gebracht in een allesomvattende brand guide.

Communication

Elke marketing challenge vraagt om een eigen aanpak. Wij koppelen jouw doelstellingen aan een strategisch gedegen plan met een creatieve inslag die de juiste toon bij je doelgroep raakt. Persoonlijke communicatie, selectie van effectieve ATL en BTL middelen en zorg dragen voor excellente executie ligt in het hart van ons werk!

Activation

Vaak is het vertellen van jouw boodschap niet genoeg en wil je dat je doelgroep dit gaat ervaren! Wij helpen je met het vertalen van je merkimago naar een sterk verkoop gedreven activatieconcept. Through-the-line en volledig middelenvrij, voor de ultieme merkbeleving!

Werkwijze

Zodra je echt weet wat je shopper of consument beweegt, kan je hier een gericht marketingplan op afstemmen. Dit doen wij door een strategisch gedegen plan te maken met een creatieve inslag die de juiste toon bij de doelgroep weet te raken. Persoonlijke communicatie, het selecteren van kostefficiënte en high-impact middelen en zorg dragen voor excellente executie ligt in het hart van ons werk.

Sinds 2008 zijn wij een full-service, strategisch marketingbureau. Van briefing, naar concept & creatie, tot scherpe executie. Wij zijn dé partner als het gaat om het oplossen van ingewikkelde marketingvraagstukken. Hierin hanteren wij altijd een through-the-line aanpak, dit betekent dat wij voor de oplossing van uw vraag volledig middelenvrij denken en de juiste middelen inzetten met de juiste boodschap.

1.

Gain Brand & Market Intelligence

2.

Gain Consumer Insights

3.

Find the Right Insight Platform

4.

Create Impactful Art

5.

Right Message at the Right Time

6.

Get Consumers Moving!

Ons team