Nicolette van Dam schittert in commercial Lipton Yellow Label Tea

Het vertrouwde kopje ‘gewone’ thee is nog steeds één van de favorieten van Nederland. Wereldwijd wordt Lipton Yellow Label Tea al veel gedronken en daarom introduceert Lipton nu ook voor de Nederlandse markt Yellow Label Tea. Het lekkerste kopje ‘gewone’ thee. Heerlijk rijk, toch zacht van smaak.

Om de nieuwe theerange goed op de kaart te zetten in Nederland is er een tv-commercial opgenomen met Nicolette van Dam in de hoofdrol. Hierin schittert de populaire presentatrice samen met haar eigen moeder. Onder het genot van een warm kopje Yellow Label Tea wordt er gekletst en gelachen aan de keukentafel. Nicolette zelf kende de thee al vanuit het buitenland, maar nu is ook haar moeder overtuigd. ‘Heel lekker!’ Lipton Yellow Label Tea.

Art of Branding heeft samen met productiemaatschappij Outcast Pictures de tv-commercial voor Lipton Yellow Label Tea mogen ontwikkelen. Naast de tv-commercial heeft Art of Branding ook print en POS-materiaal ontwikkeld voor Yellow Label Tea. Houd daarom goed uw supermarkt en uw magazines in de gaten!

De commercial is vanaf vandaag te zien op alle Nederlandse zenders. Mocht je niet willen wachten, kijk dan hieronder!


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *