Happiness is just around the corner!

Het zijn juist de kleine dingen, zoals het eten van een ijsje, die ons blij en gelukkig maken. Om ervoor te zorgen dat dit soort momenten binnen handbereik liggen heeft OLA drie nieuwe Happiness Stores geopend in Amsterdam. Op deze manier is het halen van een ijsje nog makkelijker, happiness is just around the corner.

Art of Branding heeft onder andere de opening georganiseerd voor Happiness Global. Wij waren dus ook zeker aanwezig bij de feestelijke opening van de Happiness Store op de Dam op donderdag 1 oktober 2015.

Onder het genot van muziek van Mr.Wonder genoten alle gasten van een Swirl. In de stores worden naast “create your own” ook 7 geselecteerde smaken aangeboden, waaronder “Apple of my pie” en “Tropi Colada”.

OLA2OLA

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast het organiseren van de opening van de nieuwe Happiness Stores heeft Art of Branding ook de “Happiness map” vormgegeven voor Happiness Global. Op deze map staan uiteraard de Happiness Stores aangegeven, maar ook andere locaties in Amsterdam die een moment van blijheid kunnen creëren zoals het Vondelpark.

Houdt de website in de gaten om meer te zien van onze samenwerking!

Bekijk hier de Facebookpagina van OLA Happiness voor meer foto’s, gemaakt door Ilsoo van Dijk, van de opening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *