Gezocht: Marketing Trainee

Ambieer je een carrière in de marketing-communicatie en heb je passie voor merken? Zet dan bij Art of Branding de eerste stappen in het verwezenlijken van je carrière. Wij hebben plek voor een Marketing Trainee met een ‘getting things done’ mentaliteit en een flinke dosis creativiteit!

FUNCTIEBESCHRIJVING

Het traineeship duurt een half jaar en is erop gericht om je vaardigheden te verbreden door als trainee de day-to-day operation van verschillende projecten op je te nemen. Doe je dit alleen? Nee, natuurlijk niet! Samen met het team draag je zorg voor het succesvol managen van projecten. Regelen zit in je bloed en daar word je blij van. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Een veelzijdige werk-leerfunctie? Absoluut! Art of Branding stelt tijdens deze periode de persoonlijke ontwikkeling voorop. Je zult kennismaken met alle facetten in het branding-traject – van het vertalen van de briefing naar het ontwikkelen en executeren van de gekozen middelen.

TOT DE TAKEN BEHOREN:

  • Voorbereiden en het begeleiden van meetings, presentaties en (brainstorm)bijeenkomsten.
  • (Mede) Opstellen van duidelijke briefings en debriefs. Dit in samenwerking met de Brand Champion.
  • Zorgen voor kwaliteitsbewaking van projecten door o.a. het opstellen en bijhouden realistische planning
  • Bijhouden van relevante trends en ontwikkelingen en deze rapporteren
  • Meedenken in het ontwikkelen van creatieve concepten

 

DIT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS MARKETING TRAINEE

Als Marketing Trainee werk je nauw samen met de Brand Champion. Deadlines zijn deadlines en je zorgt dat deze worden behaald en afspraken worden nagekomen. Je werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Je bent in staat om een goede balans te vinden tussen de belangen van de opdrachtgever en die van de Art of Branding.

We zoeken een leergierige spin in het web met afgeronde relevante HBO opleiding en een minimale beschikbaarheid van 32 uur. Je bent ondernemend ingesteld, hebt een stevige persoonlijkheid, bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.

TOT SLOT, WIE ZIJN WIJ?

Een jong enthousiast team wat zich kenmerkt door een flinke dosis doorzettingsvermogen, lef en creativiteit. En laten we humor niet vergeten, want waar keihard gewerkt wordt, wordt nog meer gelachen.

Art of Branding is een partner in het gehele brandingstraject. Van marketingadvies en het ontwikkelen van campagnes tot aan de volledige executie. En dat doen we voor klanten als Unilever, Friesland Campina, Kellog’s, het Rijksvastgoedbedrijf, Danone en Heijmans.

Heb je de traineeship succesvol doorlopen met uitstekende prestaties? Dan is er uitzicht op een vaste positie binnen Art of Branding.

Je krijgt een vergoeding, laptop, vakantiedagen en een vat relevante werkervaring. Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan vóór 31 januari 2018 aan jolien@artofbranding.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *