Gezocht: Marketing Assistant

Hi! Wij zijn op zoek naar een Marketing Assistent met een ‘getting things done’ mentaliteit. Ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn? Kom ons team dan versterken! 

Functiebeschrijving

In de functie van Marketing Assistent ben je verantwoordelijk voor de day-to-day operation van projecten. Doe je dit alleen? Nee, natuurlijk niet! Samen met het team draag je zorg voor het succesvol managen van projecten. Regelen zit in je bloed en daar word je blij van. Je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen. Een veelzijdige functie? Absoluut!

Tot de taken behoren:

– Voorbereiden en het begeleiden van meetings, presentaties en bijeenkomsten.

– (Mede) Opstellen van duidelijke briefings en debriefs. Dit in samenwerking met de Brand Champion.

– Zorgen voor kwaliteitsbewaking van projecten door o.a. het opstellen en bijhouden realistische planning en budgetbewaking.

– In overleg met de Brand Champion opstellen van projectbudgetten en begrotingen.

– Informeren van alle belanghebbenden over status/voortgang van projecten.

Dit verwachten we van jou als Marketing Assistent

Als Marketing Assistant werk je nauw samen met de Brand Champion. Deadlines zijn deadlines en je zorgt dat deze worden behaald en afspraken worden nagekomen. Je werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Je bent in staat om een goede balans te vinden tussen de belangen van de opdrachtgever en die van de Art of Branding.

We zoeken een leergierige spin in het web met HBO werk- en denkniveau. Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring in het communicatievak, bij voorkeur heb je bureau ervaring of gewerkt binnen de FMCG business. Passie voor alles wat met marketing en communcatie te maken is een must. Je bent ondernemend ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit. In een team met veel creatieven behoud jij het overzicht en zorg je voor structuur binnen de projecten.

Tot slot, wie zijn wij?

Het leukste marketingbureau van Rotterdam, dat zijn wij. Een jong enthousiast team wat zich kenmerkt door een flinke dosis doorzettingsvermogen, lef en creativiteit. En laten we humor niet vergeten, want waar keihard gewerkt wordt, wordt nog veel meer gelachen.

Art of Branding is een partner in het gehele brandingstraject. Van marketingadvies en het ontwikkelen van campagnes tot aan de volledige executie. En dat doen we voor klanten als Unilever, Friesland Campina, Pringles, het Rijksvastgoedbedrijf, Danone en Heijmans.

Neem voor meer vragen over de vacature contact op met Ruben Visscher (ruben@artofbranding.nl).

Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur je CV en motivatie dan vóór 31 januari aan ruben@artofbranding.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *