Art of Inspiration februari 2013

Beste lezer,

Hoewel 2012 al ver achter ons ligt, willen wij toch even terugblikken op de mooie projecten die wij vorig jaar hebben mogen doen. Ook 2013 is goed van start gegaan met veel nieuwe klanten en leuke nieuwe uitdagingen!

Red Band

Magische activatie in 2013

Na een pitch, die gewonnen is met het platform ‘Ontdek de magie met Red Band!’, waarin we meer magie gaan brengen in het leven van zowel ouders als kinderen, zijn we begonnen met de uitwerking. Verschillende betoverende middelen zijn ingezet.

 

 

 

Politie Rotterdam 2012

Kraanmachinist redt drenkeling


Ook in 2012 hebben wij een multimediale campagne ontwikkelt om meer bekendheid te creëren voor een baan als vrijwilliger of volontair bij de politie. Dit hebben wij bereikt door herkenning te creëren en door te informeren, inspireren en enthousiasmeren. Er zijn weer verschillende communicatie-uitingen ontwikkeld die niet alleen te zien zijn in omgeving Rotterdam Rijnmond maar ook in regio Zuid-Holland-Zuid!

 

 

Olympisch voordeel

Unilever Home Care Olympische Spelen 2012

In de periode van 23 juli tot en met 25 augustus 2012 maakten de klanten bij Albert Heijn, naast het voordeel op de Unilever Home Care producten, kans op een trip naar Londen. De executie van de actie was terug te vinden in vele middelen.

 

 

Nederlandse Staatsloterij

Gelukstrekking, verdien met je team, handelscommunicatie

Op 1 oktober 2012 introduceerde de Staatloterij een nieuwe extra eventtrekking, de Gelukstrekking. Deze trekking heeft een bijzonder prijzenpakket: 24 uur lang ieder kwartier kans op een hoofdprijs van €100.000,-. Voor deze nieuwe trekking heeft Art of Branding een ‘opwarmactivatie’ bedacht.

 

 

 

 

Nieuwe klanten 2013

Unilever Food Solutions, LabMicTA, Hessing

In 2013 mochten wij al verwelkomen als nieuwe klant: Unilever Food Solutions, Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek en Hessing Supervers. Kijk regelmatig op onze website voor het laatste nieuws!

 

 

 

Wilt u weten wat er op dit moment speelt bij uw consument? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan via onderstaande contactgegevens. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *