Art of Branding is op zoek naar een Brand Champion

Organisatie

Art of Branding, gevestigd in Rotterdam, is in 2008 opgericht door Stijn Mentrop. Wij zijn een full-service, strategisch marketingbureau en bieden vier programma’s: brandactivation, brandpositioning, brand communication en shopper activation. Art of Branding is een ambitieuze organisatie met een passie voor merken. Art of Branding heeft diverse opdrachtgevers zoals: Unilever, Lipton, Conimex, OLA, Unox, Staatsloterij, SCA en Danone. Art of Branding is partner voor de opdrachtgevers in het gehele brandingtraject, van briefing naar concept & creatie, tot scherpe executie. We werken nationaal, europees en ondersteunen een enkele klant op global niveau.

 

Functiebeschrijving

De Brand Champion is verantwoordelijk voor de inhoudelijke adviezen en projecten voor de opdrachtgevers van Art of Branding. Hij/zij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van through-the-line campagnes. De marketeer is een vakinhoudelijke specialist, gesprekspartner en adviseur voor opdrachtgevers.Je draagt bij aan de ontwikkeling van de brandingstrategie en conceptontwikkeling voor de diverse merken en draagt bij aan de inhoud achter de uiteindelijke implementatie van het marketingplan. Vanuit klantbehoeften zie je kansen die in de markt spelen en je vertaalt deze door naar de verdere ontwikkeling van de merken. Je rapporteert aan de Senior Brand Champion.

 

Functie eisen

Als marketeer bij Art of Branding ben je in staat om zelfstandig marketingadviezen te schrijven en onze opdrachtgevers hierover te adviseren. We zoeken een ervaren marketeer met universitair werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring aan bureauzijde.Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van grote campagnes (through-the-line). Je hebt visie, bent ondernemend en resultaatgericht. Verder heb je overtuigingskracht en ben je besluitvaardig. Uiteraard ben je analytisch, heb je een flexibele instelling en je werkt nauwkeurig.Je hebt passie voor merken, hebt strategisch inzicht en je kunt in concepten denken. Je bent een excellente project manager die vooruitdenkt en sturend kan zijn in complexe projecten. Samenwerken ligt in je hart en je weet mensen te motiveren en het meeste uit zichzelf te halen.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • -Salaris in overleg
  • -40-urige werkweek
  • -28 vakantiedagen
  • -Persoonlijk opleidingsbudget
  • -Pensioen wordt voor 50% door de werkgever betaald
  • -Mobiele telefoon
  • -Laptop

 

Sollicitaties

Je kan je CV inclusief motivatiebrief mailen naar stephanie@artofbranding.nl. Voor meer informatie check onze website www.artofbranding.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *