Art of Branding brengt bezoek aan de Dutch Design Week!

Dit jaar bracht Art of Branding een bezoek aan de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Een week vol tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen, workshops en nog veel meer. Tijdens ons bezoek hebben we gezien hoe de wereld van morgen, vandaag al in de maak is. Een grote hoeveelheid aan informatie, maar vooral veel inspiratie!

Op de DDW vinden we de Innovators, dit zijn belangrijke mensen om in de gaten te houden. Zij zitten aan het begin van een productlevenscyclus en zijn de eerste die een product opnemen. Zij zijn de voorlopers en laten zien hoe een trend gaat verschuiven. Zij willen altijd het nieuwste van het nieuwste, met andere woorden ‘de trendsetters’.

idea-diffusion-curve1

 

 

 

 

 

 

Voor merken is het belangrijk om op de hoogte te zijn (dan wel in te spelen) van de laatste trends. De DDW is daarom een mooie gelegenheid om de laatste trends te spotten.

Op de DDW is vooral veel design te vinden, deze hebben individueel allemaal een grotere trend boven zich hangen. Twee opvallende trends hebben we in kaart gebracht, inclusief gespotte items. Dit zijn de trends ‘Back to you’ en ‘Feeling the technology’. Meer weten? Klik dan op een van de onderstaande trends.


Schermafbeelding 2014-10-30 om 14.47.08Schermafbeelding 2014-10-29 om 16.59.30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *