Adverteren op Instagram

Het populaire social media platform met fotocontent blijft sterk groeien, zo blijkt uit de cijfers. Binnenkort wordt het mogelijk om Instagram-advertenties automatisch in te kopen en in te plannen. Deze dienst wordt op kanalen als Facebook en Twitter al tijden aangeboden, dus het werd misschien ook tijd voor het platform. De reden dat wij hier erg enthousiast over zijn komt omdat er erg veel groei op Instagram te zien is.

Met name jongeren zijn zeer actief op dit platform, met een juiste benadering valt hier veel te halen. Voornamelijk voor branding en het vergroten van de naamsbekendheid is het platform zeer geschikt. Op dit moment staat het platform op de 6e plek onder de social media platforms, zeker een reden om deze ontwikkelingen te volgen.

Met de data van moederbedrijf Facebook, geeft het adverteerders ook de mogelijkheid om hun advertenties te richten op specifieke doelgroepen.Helaas is de dienst nog niet in Nederland beschikbaar, uiteraard houden wij de ontwikkelingen in de gaten. Met wel 300 miljoen gebruikers wereldwijd is het een verstandige keuze om eens te kijken wat Instagram advertenties voor uw bedrijf kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *