OLA: In één hap zomer!

Afgelopen weekend was het eindelijk zover! De zomertijd is ingegaan en dat heeft OLA groots gevierd met de OLA Summer Ride. We kijken met een lach terug op een weekend vol blije gezichten, zomerse sferen en om niet te vergeten, de allernieuwste ijsjes van OLA.

De OLA Summer Ride is de opvolger van de OLA Smile Machine in 2011. Ook dit jaar stond het ingaan van de zomertijd centraal. Weer of geen weer, het maakt niet uit. Zodra mensen hun eerste OLA ijsje hebben gegeten, is dat vaak voor hen ‘emotioneel’ de start van de zomer; in één hap zomer!

De afgelopen dagen stond midden op het Eendrachtsplein in Rotterdam de OLA Summer Ride waar de allernieuwste OLA ijsjes geproefd konden worden. Bezoekers namen plaats in de strandstoel en lieten zich door de OLALA’s door een 12 meter lange box rijden. De OLA Summer Ride was een echte beleving waar je als bezoeker meegenomen werd in de vrolijke, kleurrijke wereld van OLA.

De “In één hap zomer” campagne ging vrijdag 23 maart van start met een full cover advertentie in de Rotterdamse editie van de Metro, gevolgd door een feestelijke opening ‘s avonds.

Metro Cover 26 maart 2012
Metro Second page 26 maart 2012

Zaterdag 24 en zondag 25 maart was de OLA Summer Ride geopend voor publiek. Het nieuws werd landelijk verspreid via www.facebook.com/OLAShareHappy en www.ola.nl/ineenhapzomer, en er was het gehele weekend een interactieve takeover op NU.nl te zien.

Takeover Nu.nl 24 maart 2012Takeover Nu.nl 25 maart 2012

Maandag 26 maart was de “In één hap zomer” campagne te lezen in de landelijke edities van de Spits en Metro. Ook zijn deze week de abri’s en POS materiaal te vinden op diverse plekken door heel Nederland. De eerste exemplaren zijn al gespot!

Nieuwsgierig naar de making of van de OLA Summer Ride? Bekijk hier de ontknoping.

1 comment op “OLA: In één hap zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *