18.05.2011 Is jouw lach groot genoeg voor een heerlijk OLA ijsje?

Het is heerlijk warm zomerweer, perfect weer voor een ijsje. Het kan geen beter begin zijn van de OLA Share Happy campagne. Op 17 april was de OLA Smile Machine voor het eerst in Nederland te zien en wel op het Beursplein in Rotterdam. De OLA Smile Machine is de eerste machine die heerlijke ijsjes uitdeelt voor een lach!

Mocht je er niet bij zijn geweest dan is je vraag natuurlijk meteen hoe je precies aan zo’n heerlijk OLA ijsje kan komen? Voorbijgangers worden aangesproken door het OLA Share Happy promotieteam met de uitnodiging om plaats te nemen voor de machine. Vervolgens is het de bedoeling dat je je grootste lach op je gezicht tovert en dit voor een paar seconden volhoudt. Om het beeld nog vrolijker te maken, plaatst de machine een vrolijke snor of hoedje op je toch al lachende gezicht. Hierna volgt een klik, de foto is genomen en wordt met jouw toestemming op de OLA Share Happy Facebook pagina geplaatst. Als beloning voor je lach kan je kiezen uit een Magnum, Cornetto, Solero of een Raket. Nadat het gekozen OLA ijsje uit de machine is gerold, volgt er een verrassing namelijk nóg een ijsje voor een van je vrienden of familie!

De OLA Share Happy Smile Machine is het hoofdonderwerp van een nu al geslaagde campagne in opdracht van Unilever, uitgevoerd door Art of Branding, MJR TOM en 2twinting public relations. Deze campagne bestaat uit de vernieuwde OLA website, een Facebook pagina en een Roadshow.

Wil je testen of jouw lach groot genoeg is voor een heerlijk OLA ijsje? Neem dan snel een kijkje op http://www.facebook.com/OLAShareHappy voor de locaties en data van de nog komende OLA Share Happy Roadshow locaties!

Smile Share Happy!

OLA Share Happy Roadshow Beursplein, RotterdamGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *