09.12.2011 Politie Rotterdam-Rijnmond

In opdracht van politie Rotterdam-Rijnmond, Bureau Politievrijwilligers, heeft Art of Branding een campagne ontwikkeld. Afgelopen week is de Bekendheidscampagne gestart, om de burgers in de regio beter bekend te maken met de mogelijkheid om vrijwilligerswerk bij de politie te doen. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen niet weten dat deze mogelijkheid bestaat.

De politie Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar mensen die graag als vrijwilliger bij willen dragen aan een veilige samenleving. Ze zoeken mensen uit verschillende werkvelden: van hobbyfotograaf tot actieve Facebooker tot secretaresse. Want politievrijwilligers nemen kennis en ervaring mee en dat maakt de politie sterker.

 

De bekendheidscampagne is gestart met een TV commercial op RTV Rijnmond, en is hieronder te bekijken.

Verder zijn er abri’s en billboards door heel Rotterdam en omgeving te zien. Alle communicatiemiddelen zijn gekoppeld aan de actiewebsite www.vrijwilligerbijdepolitie.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/ politievrijwilliger. Hier vind je meer informatie over Bureau Politievrijwilligers en hoe je zelf vrijwilliger wordt.

Vanaf 12 december is de campagne te zien in verschillende kranten, zoals Metro en Pers, in huis-aan-huis bladen en te horen op Radio Rijnmond en Radio Decibel.

Speciaal voor deze campagne rijden er twee bestickerde trams, met echte politiestriping en reclame-uitingen, een jaar lang door de stad Rotterdam. Op deze manier creëren we awareness voor Bureau Politievrijwilligers.

De tram rijdt al! Kijk dus goed om je heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *